Oyster Sub

Oyster sub duik school bied alle duikliefhebbers topkwaliteit diensten aan, zowel  wat de duikuitrusting, als de onderwijsmethodes en de hoge kwaliteit van onze botenbetreft. Bij ons kunt u genieten van prachtige duikexcursies in een geweldige  omgeving met de hulp van een ervaren instructeur die een uitstekende kennis van de mooiste duikplekken in de buurt heeft. In de loop van een paar dagen kunt u uw internationaal duikcertificaatkrijgen, door  een cursus te volgen in dit fantastisch gebied.

Onze duikschool

U kunt ons vinden in de Camping Capo d’Orso Palau, gelegen in de prachtig Golfodelle  Saline, dicht bij de Maddalena archipel. Het gebied staat bekend om zijn zeebodemrijk aan koraalsoorten zoals Paramuricee en Parazoantos, zeefauna en wrakken. Met onze boot kunt u ook beschutte baaitjes en kliffen bereiken. De bekendste duikstekken in de buurt zijn

Onze duikuitrusting

Onze duikschool heeft de meest moderne en geavanceerde duikuitrusting. U kunt bij ons de duikpakken en de complete duikuitrusting huren. De duikflessen worden bij onze vulstation gevuld met een Bauer Compressor V 15 27.000 lt/Hr. We hebben 40 duikflessen met een DIN/INT-aansluiting. We beschikken over twee Solemar rubberboten van 7,42 m. en 5,00 m. voor een totaal van 20 duikers.

Hoe kunt u ons bereiken

Oyster sub ligt op de camping Capo d’Orso Palau, die gelegen is op de weg tussen Cannigione en Palau, op hoogte afslag Golfo delle Saline.